Italian
Ovens

Op zoek naar een pizzaoven?

Als u op zoek bent naar de pizzaoven van uw dromen, dan bent u bij Little Italy Forni aan het juiste adres. Onze ovens worden volledig met de hand gemaakt in Italië, zodat wij telkens de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast kan elke oven volledig gepersonaliseerd worden, zodat hij aan al uw behoeften voldoet.

STAND 5355

Little Italy Forni staat binnenkort opnieuw op Horeca Expo in Gent! Grijp deze kans om ons volledig aanbod van pizza ovens en ander keukenmateriaal te bekijken en geniet van voordelige beurstarieven.
En nog meer! Wij organiseren op de Horeca Expo de tweede editie van de Belgium Pizza League! Wilt u de strijd als beste pizzabakker aangaan? Of komt u liever gewoon kijken? Kom dan zeker langs op onze stand! Meer info volgt binnenkort!
Interesse om langs te komen op onze stand? Vraag via ons contactformulier uw toegangstickets aan.
Logo Little Italy Forni

Expert in pizzaovens

Little Italy Forni is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de installatie van pizzaovens. Wij beschikken over een heel ruim aanbod en kiezen samen jouw ideale pizzaoven. Naast het installeren van de pizzaoven verzorgen wij ook de inrichting van uw pizzeria.

Onze pizzaovens

Roterend
Roterende pizzaoven

Roterend

Deze professionele pizzaovens werken aan de hand van een roterende vloer zodat elke pizza gelijkmatig gebakken wordt. Deze innovatieve manier van werken versnelt en vereenvoudigt het bakken van pizza’s. In ons aanbod zitten zowel roterende pizzaovens op hout als gas, of een combinatie van beide.

Statisch

Statisch

In statische pizzaovens gebeurt het bakken van pizza’s op een authentieke en traditionele manier. Ook deze pizzaovens kan je verkrijgen op zowel hout, gas als een combinatie van beide.

Statische pizzaoven
Elektrisch
Elektrische/gas pizzaoven

Elektrisch/gas

Is uw ruimte heel beperkt? Dan is een elektrische pizzaoven de ideale oplossing voor u. De kleinste pizzaoven neemt slecht 1 vierkante meter in beslag en heeft geen of een beperkte afzuigkap nodig.

Realisaties

Op basis van uw nodige capaciteit en werkstijl selecteren wij uw geschikte pizzaoven. Bij Little Italy Forni hebben we voor ieder wat wils! Neem een kijkje bij enkele van onze gerealiseerde projecten.

Realisaties pizza ovens