ETC

ETC Group s.r.l is een moderne en dynamische industriële groep die actief is op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie en installatie van filter- en zuiveringssystemen voor roet, rook en geuren, en op het gebied van foodservice en industrie.
Ze streven er voortdurend naar om problemen op te lossen met betrekking tot geuren, vetdeeltjes, dampen, rook, roet in omgevingen zoals restaurants, pizzeria's, kantines, kleine en middelgrote branders.

ETC
koeling

Rookfilter

De AH roetfilter Ø250 is een ideale oplossing voor houtgestookte pizzaovens. Hun gecertificeerde capaciteit bedraagt meer dan 95% behandeling van het roet dat vrijkomt bij de verbranding van hout in pizzaovens.   Dit machine is eenvoudig te installeren en kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Omdat het op water gebaseerd is, is het een uitstekende brandbestrijdingsmiddel, waardoor het risico wordt vermeden dat het rookkanaal vlam vat. De continue werking voorkomt niet alleen 100 % roet in de verbranding en lost ook het probleem met de buren op, maar houdt ook het hele deel van het rookkanaal zeer lang schoon. De roetonderdrukkers van het gamma AH ETC GROUP SRL zijn ecologische apparaten, ze helpen het milieu en verbeteren de lucht die we inademen.

Wenst u meer te weten over onze services? Contacteer ons vrijblijvend