PVP 130TW Round
Hout/Combo
PVP 130TW Round
10 Pizza's

Bakoppervlak diameter 130 cm. Pavesi roterend SINGLE BLOCK, capaciteit voor 10/12 pizza's, enkele opening van 62x24, ideaal voor pizza's met bakplaat, FLAT VAULT, ronde wanden van vuurvast cement, om de warmteaccumulatie verder te verhogen (thermisch vliegwiel) houtstapel en asafvoer links en rechts, hij verwarmt van 100° C. tot 300° C. in ca. 45 minuten (gegevens gemeten met droog hout en 20 cm. geìˆsoleerde schoorsteen).

Een kleine en uiterst reactieve oven. Haalt ONMIDDELLIJK de calorieèˆn terug die tijdens het bakken worden afgegeven. Wij geven liever niet de productie per uur aan, omdat die samenhangt met vele andere factoren dan de specificaties van de oven, zoals de productiecapaciteit van het personeel en de werkruimte. Dat is uw taak om uit te zoeken. U zult verrast zijn.

Alle Pavesi-ovens met draaiend hout kunnen worden geleverd met de elektronisch gestuurde gasbrander Avanzini, inclusief een speciale roestvrijstalen bescherming die de uitlaat van de brander beschermt tegen het roet van hout, zodat ze veilig met gas en met hout kunnen werken.