Elektrisch
Elektrische ovens voor brood
4
Pizza's
De lijn van Cimav broodovens werd ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de grote artisanale productie van brood en maakt flexibel bakmanagement mogelijk.
- Belangrijkste aspecten van de elektrische broodovens :
- maximale temperatuur 350 °C
- geïsoleerde kamer met grote dikte en steenwol met hoge dichtheid krachtige interne verlichting van de kamers
- vuurvaste betonnen bakplaat die de temperatuur optimaal houdt speciale weerstanden voor vuurvaste oppervlakken
- dubbele temperatuurregeling boven en onder
- temperatuurregeling in procenten
- zuinig beheer voor werkpauzes in eco-modus
- thermisch geïsoleerd buitenoppervlak
- handbediende stoomklep voor een homogene en gecontroleerde afgifte van stoom
- dagelijkse ontstekingstimer
- 49 aanpasbare bakprogramma's
- stoomafvoer met een diameter van 250 mm
- stoomgeneratoren geplaatst onder de bakkamers
- volledig glazen deur met dubbele opening om overtollige stoom te beheren en bakken met de railladers mogelijk te maken.