Elektrische ovens voor brood
Elektrisch
Elektrische ovens voor brood
4 Pizza's

De lijn van Cimav broodovens werd ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de grote artisanale productie van brood en maakt flexibel bakmanagement mogelijk.

  • Belangrijkste aspecten van de elektrische broodovens :
  • maximale temperatuur 350 °C
  • geïsoleerde kamer met grote dikte en steenwol met hoge dichtheid krachtige interne verlichting van de kamers
  • vuurvaste betonnen bakplaat die de temperatuur optimaal houdt speciale weerstanden voor vuurvaste oppervlakken
  • dubbele temperatuurregeling boven en onder
  • temperatuurregeling in procenten
  • zuinig beheer voor werkpauzes in eco-modus
  • thermisch geïsoleerd buitenoppervlak
  • handbediende stoomklep voor een homogene en gecontroleerde afgifte van stoom
  • dagelijkse ontstekingstimer
  • 49 aanpasbare bakprogramma's
  • stoomafvoer met een diameter van 250 mm
  • stoomgeneratoren geplaatst onder de bakkamers
  • volledig glazen deur met dubbele opening om overtollige stoom te beheren en bakken met de railladers mogelijk te maken.