ELEKTRISCHE/GAS OVENS
Cimav Forni
Roterende thermoventilatie ovens
Elektrische en gasgestookte luchtverwarmde wagenbakovens voor brood en banket
De kwaliteit van wagenbakovens gecombineerd met die van CIMAV luchtverwarmde ovens
- Een krachtige stoomgenerator levert de juiste hoeveelheid stoom, zelfs tijdens continue bakcycli.
- De verbrandingskamer heeft grote warmtewisseloppervlakken. Deze bevindt zich aan de achterkant (CP) of aan de zijkant (CL) van de oven. Hoge efficiëntie betekent lage bedrijfskosten en grote energiebesparingen. De structuur van de oven is ontworpen voor optimale warmte-uitwisseling en duurzaamheid op lange termijn.
Thermoventilatie ovens
Luchtverwarmde, elektrische en gasovens voor gebak en brood
Het succes van de luchtverwarmde ovens van CIMAV is terug te vinden in deze drie belangrijke kenmerken:
- Geen ruimteproblemen en duurzaamheid meer, dankzij de uiterst compacte afmetingen en de stevige structuur, geheel van roestvrij staal.
- Veelzijdig bakken voor brood en banket van hoge kwaliteit, gegarandeerd door een efficiënte warmteverdeling via convectie en de mogelijkheid om de benodigde stoom te gebruiken, dankzij de aanwezigheid van een stoomgenerator met uitstekende prestatiekenmerken.
- Zuinig verbruik, bepaald door optimalisatie van het gebruikte vermogen, zonder energieverspilling
Modulaire ovens
Modulaire ovens zijn om veel redenen geweldig.
Je kunt tot 4 modules stapelen. De bakkamers zijn perfect geïsoleerd met een dubbele laag steenwol en afgedicht met plaatstaal. Dit zorgt ervoor dat je verschillende temperaturen kunt gebruiken op de verschillende modules en dat je verschillende producten tegelijk kunt maken. De baktemperatuur kan oplopen tot 400 °C, perfect voor de Napolitaanse pizza.
Deze modules zijn geschikt voor het bakken van gebak, brood en pizza, dit alles op bakplaten of rechtstreeks op de ovenplaat. Verkrijgbaar op gas of elektriciteit.
Alle modulaire ovens zijn aanpasbaar met de volgende elementen:
- volledige glazen deuren
- roestvrijstalen deuren met een kleine glasinspectie stoomapplicatie per module
- steunbok in roestvrij staal of fermentatiecel verhoogde pizzaweerstanden
- vuurvaste stenen vloer
- vuurvaste betonnen vloer
- Wi-Fi-connectiviteit met cloud EPoCA
- afwerking verkrijgbaar in zwart
Elektrische ovens voor brood
De lijn van Cimav broodovens werd ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de grote artisanale productie van brood en maakt flexibel bakmanagement mogelijk.
- Belangrijkste aspecten van de elektrische broodovens :
- maximale temperatuur 350 °C
- geïsoleerde kamer met grote dikte en steenwol met hoge dichtheid krachtige interne verlichting van de kamers
- vuurvaste betonnen bakplaat die de temperatuur optimaal houdt speciale weerstanden voor vuurvaste oppervlakken
- dubbele temperatuurregeling boven en onder
- temperatuurregeling in procenten
- zuinig beheer voor werkpauzes in eco-modus
- thermisch geïsoleerd buitenoppervlak
- handbediende stoomklep voor een homogene en gecontroleerde afgifte van stoom
- dagelijkse ontstekingstimer
- 49 aanpasbare bakprogramma's
- stoomafvoer met een diameter van 250 mm
- stoomgeneratoren geplaatst onder de bakkamers
- volledig glazen deur met dubbele opening om overtollige stoom te beheren en bakken met de railladers mogelijk te maken.
Futurci
De futurci lijn van elektrische ovens wordt voornamelijk gebruikt voor pizza en gastronomie in fastfood en catering. Het is een meer eenvoudige en betaalbare versie van de modulaire ovens. De baktemperatuur kan oplopen tot 400 °C.
Kenmerken van de futurci ovens:
- Buitenkant van roestvrij staal
- Controle raampje
- Isolatie met rots- en wolpanelen
- Het bakoppervlak is gemaakt van gealuminiseerde plaat met een hoogte van 12 of 18 centimeter
- Het bakoppervlak is gemaakt van granietcement of vuurvast materiaal
- Mechanische thermostaat voor het regelen van de temperatuur
- Mechanische indicator die de binnentemperatuur controleert